fbpx
Pozovite nas: +381 11 3546916

Uslovi korišćenja

SZOR ZIGGY, Požeška 108a, Beograd (Čukarica); matični broj 53286712; PIB 101028563;  šifra delatnosti 1520 Proizvodnja obuće tel. +381 11 3546916; e-mail info@ziggy.rs obaveštava da se korišćenjem internet sajta www.ziggy.rs smatra se da ste u potpunosti upoznati i da ste saglasni sa ovde navedenim uslovima korišćenja.

Uslovima kupovine i dostave

 

Svi artikli prikazani u našoj online prodavnici mogu se poručiti. Neke modele imamo već na lageru, a neke modele u nekim veličinima radimo isključivo po porudžbini. U slučaju da model nije odmah dostupan, biće napravljen i poslat. Za izradu je potrebno između 3 i 7 dana u zavisnosti od trenutnog obima posla. Može se desiti da to vreme čekanja bude i kraće, ali i duže o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni. U period izrade nije uključen rok dostave.

Kupac se ovim obavezuje da, u cilju ispravne i uspešne kupovine na našem sajtu, prati sledeće korake: izbor artikla i veličine, stavljanje artikla u korpu, unošenje e-mail adrese, prihvatanje osnovnih uslova kupovine, unošenje punog imena i prezimena, adrese (država, grad, poštanski broj, ulica i broj, broj telefona), izbor načina slanja pošiljke, plaćanje putem kartica ili pouzećem. Opciono, korisnik može kreirati nalog i registrovati se prilikom kupovine.

Naručeni proizvod poslaćemo u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 3 radna dana od datuma prijema porudžbine, ako je proizvod na lageru ili najkasnije 3 dana od datuma kada naručeni proizvod bude proizveden. Očekivano vreme prenosa pošiljke je između 1 i 3 dana na teritoriji Srbije ili 3 do 8 dana u slučaju porudžbine u inostranstvo. Pošiljke se na teritoriji Srbije šalju kurirskom službom AKS ili DExpress dok se u inostranstvo šalju uslogom Post Eksport JP Pošte Srbije. Pošiljke u Srbiji možete pratiti na sajtu DExpress ili Aks u zavisnosti od toga kojom su službom poslate.

U navedeni vremenski period nije uključeno moguće zadržavanje paketa na Carini u državi odredišta. Kada proizvod bude poslat, primićete e-mail sa kodom za praćenje statusa pošiljke. Pošiljke za inostranstvo možete pratiti na sajtu Pošte Srbije do trenutka napuštanja Srbije, a zatim na sajtu pošte zemlje prijema od trenutka kada stignu u zemlju odredišta koristeći isti kod.

Troškove dostave snosi kupac osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Prilikom plaćanja pouzećem, cena dostave biće obračunata prema važećem cenovniku kurirske službe. Prilikom plaćanja karticama, cene će biti prikazane i naplaćene u okviru iste transakcije.

Potrudili smo se da što vernije prikažemo sve modele, boje i materijale. SZOR ZIGGY ne može garantovati preciznost i kalibraciju vašeg monitora, te samim tim ne može tvrditi da postoji 100% preciznost u prikazu boja modela i materijala koji su korišteni pri izradi obuće. Od ugla fotografisanja, pada svetla, ekrana sa kojeg posmatrate i njegove rezolucije ali i lične percepcije boja može varirati. Ukoliko niste sigurni koja je boja u pitanju ili želite još neku fotografiju, molimo Vas da nas kontaktirate.

Na stranici svakog modela iznete su dužine gazišta u centimetrima za dati model, kao i napomena i predlog za veličine kod određenih modela. Dužina gazišta predstavlja dužinu od vrha prstiju do pete. Fotografije baletanki su uglavnom uslikane odozgo. Modeli su ravni i nemaju potpeticu što i jeste karakteristika baletanke kao tipa cipele. Kod modela sa potpeticom, možete videti i sliku sa strane kako biste se uverili u đon i visinu platforme. Za sva dodatna pitanja i informacije, molimo Vas da nas kontaktirate.

Uslovima plaćanja

 

Plaćanje u našoj online prodavnici moguće je karticama Visa, MasterCard, Maestro, American Express i Dina. Plaćanje sprovodi Banca Intesa a. d. Beograd. Plaćanje je u valuti RSD (srpski dinar).

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Sve proizvode proizvodimo u Srbiji odakle ih i šaljemo. Za pošiljke koje dolaze iz Srbije moguć je carinski pregled. Eventualni troškovi carinjenja, PDV-a i drugih poreza i taksi u državi odredišta snosi kupac proizvoda. U slučaju reklamacije ili vraćanja kupljenog proizvoda, troškovi carine neće biti vraćeni. Cene na našem sajtu za porudžbine iz Srbije uključuju PDV (Porez na dodatu vrednost). Ako puručujete iz inostranstva, PDV nije uključen jer se proizvod izvozi u drugu zemlju u skladu sa Zakonom o porezu na dodatu vrednost (člana 24. stav 1. tačka 2).

Uslovima povrata i reklamacije

 

U slučaju da Vam paket ne bude isporučen zato što niste bili na adresi u vreme isporuke ili ga niste podigli u dogledno vreme na mestu preuzimanja (npr. u pošti), paket će biti automatski vraćen pošiljaocu (SZOR ZIGGY). U tom slučaju će Vam biti vraćen novac u iznosu obuće koju ste kupili, ali bez naknade za poštanske troškove koje ste platili. Isto važi i u slučaju da odbijete da primite paket.

U slučaju da ste kupili artikal ili veličinu koji Vam ne odgovara, moguće je vratiti isti. Troškove dostave snosite Vi. Potrebno je adresirati paket na SZOR ZIGGY, Požeška 108, Beograd, Srbija, tel. +381113546916. Povrat je moguće izvršiti u roku od 14 dana od datuma prijema paketa. Pre povrata ste dužni da nas obavestite o tome putem mejla na info@ziggy.rs. Kada primimo Vaš paket i utvrdimo da je obuća u prvobitnom stanju u kakvom je bila poslata i da nije nošena, novac će Vam biti vraćen, bez troškova prvobitne poštarine. Ukoliko ste platili pouzećem, novac će Vam biti uplaćen na račun u banci koji ćete navesti u formularu koji možete pronaći ovde. Dužni ste da nam dostavite formular prilikom odustajnja od kupovine. Ukoliko ste platili karticom, povraćaj novca je moguć samo tim putem, umanjen za troškove prve poštarine.

U slučaju reklamacije, molimo Vas da nas o tome obavestite putem mejla na info@ziggy.rs sa fotografijama koje dokazuju nedostatak. Potrudićemo se da Vam na najbolji mogući način izađemo u susret i otklonimo eventualni nedostatak.

Reklamacioni formular koji ćete popuniti i poslati nam zajedno sa proizvodom možete pronaći ovde. Ukrasi na modelima, kao i drugi pokretni elementi kao što su pertle, šnale i drugi detalji ne podležu reklamaciji. Isto važi za eventualno puštanje boje kože koje ne zavisi od kože već od hemijskog sastava znoja osobe koja nosi modele. Takođe, mehanička oštećenja koja su rezultat nošenja i korišćenja proizvoda nisu osnov za reklamaciju. Svi naši modeli su izrađeni od prirodne kože, a kožna obuća je namenjena za suvo vreme. Kupac je dužan da se ponaša u skladu sa deklaracijom koja će mu biti dostavljana uz sam proizvod.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SZOR je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Troškovi poštarine neće biti vraćeni.

Autorskim pravima

 

Korišćenjem bilo kog dela www.ziggy.rs sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Sajt www.ziggy.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.ziggy.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo www.ziggy.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Pristup www.ziggy.rs sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

SZOR ZIGGY polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.ziggy.rs sajta i podložno je tužbi.

SZOR ZIGGY se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.ziggy.rs sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

SZOR ZIGGY zadržava pravo da na sajtu www.ziggy.rs bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.ziggy.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

Izjavom o poverljivosti podataka

 

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SZOR ZIGGY i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Sajt www.ziggy.rs koristi cookies kako bismo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa našem sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analytics, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

SZOR ZIGGY zadržava pravo promene opštih uslova kupovine i privatnosti. Prilikom svake porudžbine Vas molimo da pročitate sve uslove i upoznate se sa eventualnim izmenama.

Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo Vas da ne koristite internet stranicu www.ziggy.rs

Uslovi korišćenja odnose se na upotrebu internet stranica www.ziggy.rs od strane korisnika. Daljim korišćenjem našeg sajta nakon što ste se upoznali sa Uslovima korišćenja, smatra se da je korisnik saglasan sa ovde navedenim uslovima i pravilima i da pristaje na korišćenje sajta www.ziggy.rs u skladu sa navedenim uslovima.

Korisnik je saglasan sa tim da pristup sajtu www.ziggy.rs može biti u prekidu i privremeno nedostupan ili isključen iz razloga kako održavanja sajta tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran SZOR ZIGGY.

Naručivanjem proizvoda na sajtu www.ziggy.rs smatra se da je korisnik ove Uslove korišćenja u celosti pročitao i da se sa istima slaže.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.