fbpx
Pozovite nas: +381 11 3546916

O nama

Dragi naši,

Hvala što ste posetili naš sajt. Zadovoljstvo nam je da vam se predstavimo i da vas bolje upoznamo sa svetom ZIGGY obuće.

Inspirisani italijanskim kvalitetom, svežim, ali i vanvremenskim dizajnom i strašću prema obući osnovali smo ZIGGY u februaru 1992. godine. Od prvog dana pa sve do danas orijentisani smo na dizajn koji odgovara svim generacijama kombinujući kako udobnost i aktuelne tendencije u industriji tako i kvalitet koji je rezultat preciznosti i upotrebe vrhunskih materijala.

Radimo u malom timu, ručno sa najkvalitetnijim italijanskim kožama oslanjajući se na iskustvo i neprocenjivo znanje naših zaposlenih. Ne vodimo se kratkotrajnim trendovima već težimo ka dizajnu i proizvodnji modela koji su moderni kako ove tako i svake sledeće sezone. Svi modeli se izrađuju u našoj maloj proizvodnji u Beogradu sa posebnom pažnjom na svaki detalj, kako kada je reč o baletankama, tako i kada govorimo o cipelama, čizmama i drugim modelima. Specijalizovani smo i za proizvodnju većih brojeva ženske obuće, od broja 42 do broja 45 što našim klijentima nudi mogućnost da se osete lepo i prijatno u našoj obući bez obzira na broj koji nose. U ZIGGY radnji u Požeškoj 108a u Beogradu nudimo još i mogućnost izrade i personalizacije postojećih modela po porudžbini. Na taj način možete kreirati unikatan model koji će pored našeg dizajna imati i vaš lični pečat.

Za kraj želimo da vam predstavimo i internet prodavnicu. To je naša druga prodavnica koja vam omogućava da kupite svoje omiljene modele iz bilo kog dela Srbije, zemalja u regionu, Evrope, Kanade, SAD-a i Australije. Putem sajta veoma jednostavno i brzo možete naručiti i platiti svoju porudžbinu koja će u najkraćem roku biti isporučena iz naše male proizvodnje na vašu adresu.

Nakon više od 28 godina i stotina hiljada proizvedenih pari obuće nastavljamo da sa istom energijom i strašću pravimo cipele koje volite i nosite godinama.

Hvala na ukazanom poverenju,

ZIGGY tim

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.