fbpx
Pozovite nas: +381 11 3546916

Uslovi kupovine i dostave

Svi artikli prikazani u našoj online prodavnici mogu se poručiti. Neke modele imamo već na lageru, a neke modele u nekim veličinima radimo isključivo po porudžbini. U slučaju da model nije odmah dostupan, biće napravljen i poslat. Za izradu je potrebno između 3 i 7 dana u zavisnosti od trenutnog obima posla. Može se desiti da to vreme čekanja bude i kraće, ali i duže o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni. U period izrade nije uključen rok dostave.

Kupac se ovim obavezuje da, u cilju ispravne i uspešne kupovine na našem sajtu, prati sledeće korake: izbor artikla i veličine, stavljanje artikla u korpu, unošenje e-mail adrese, prihvatanje osnovnih uslova kupovine, unošenje punog imena i prezimena, adrese (država, grad, poštanski broj, ulica i broj, broj telefona), izbor načina slanja pošiljke, plaćanje putem kartica ili pouzećem. Opciono, korisnik može kreirati nalog i registrovati se prilikom kupovine.

Naručeni proizvod poslaćemo u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 3 radna dana od datuma prijema porudžbine, ako je proizvod na lageru ili najkasnije 3 dana od datuma kada naručeni proizvod bude proizveden. Očekivano vreme prenosa pošiljke je između 1 i 3 dana na teritoriji Srbije ili 3 do 8 dana u slučaju porudžbine u inostranstvo. Pošiljke se na teritoriji Srbije šalju kurirskom službom AKS ili DExpress dok se u inostranstvo šalju uslogom Post Eksport JP Pošte Srbije. Pošiljke u Srbiji možete pratiti na sajtu DExpress ili Aks u zavisnosti od toga kojom su službom poslate.

U navedeni vremenski period nije uključeno moguće zadržavanje paketa na Carini u državi odredišta. Kada proizvod bude poslat, primićete e-mail sa kodom za praćenje statusa pošiljke. Pošiljke za inostranstvo možete pratiti na sajtu Pošte Srbije do trenutka napuštanja Srbije, a zatim na sajtu pošte zemlje prijema od trenutka kada stignu u zemlju odredišta koristeći isti kod. 

Troškove dostave snosi kupac osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Prilikom plaćanja pouzećem, cena dostave biće obračunata prema važećem cenovniku kurirske službe. Prilikom plaćanja karticama, cene će biti prikazane i naplaćene u okviru iste transakcije.

Potrudili smo se da što vernije prikažemo sve modele, boje i materijale. SZOR ZIGGY ne može garantovati preciznost i kalibraciju vašeg monitora, te samim tim ne može tvrditi da postoji 100% preciznost u prikazu boja modela i materijala koji su korišteni pri izradi obuće. Od ugla fotografisanja, pada svetla, ekrana sa kojeg posmatrate i njegove rezolucije ali i lične percepcije boja može varirati. Ukoliko niste sigurni koja je boja u pitanju ili želite još neku fotografiju, molimo Vas da nas kontaktirate.

Na stranici svakog modela iznete su dužine gazišta u centimetrima za dati model, kao i napomena i predlog za veličine kod određenih modela. Dužina gazišta predstavlja dužinu od vrha prstiju do pete. Fotografije baletanki su uglavnom uslikane odozgo. Modeli su ravni i nemaju potpeticu što i jeste karakteristika baletanke kao tipa cipele. Kod modela sa potpeticom, možete videti i sliku sa strane kako biste se uverili u đon i visinu platforme. Za sva dodatna pitanja i informacije, molimo Vas da nas kontaktirate.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.