fbpx
Pozovite nas: +381 11 3546916

Autorska prava

Korišćenjem bilo kog dela www.ziggy.rs sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Sajt www.ziggy.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.ziggy.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo www.ziggy.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Pristup www.ziggy.rs sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

SZOR ZIGGY polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.ziggy.rs sajta i podložno je tužbi.

SZOR ZIGGY se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.ziggy.rs sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

SZOR ZIGGY zadržava pravo da na sajtu www.ziggy.rs bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.ziggy.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.