fbpx
Pozovite nas: +381 11 3546916

Uslovi plaćanja

Plaćanje u našoj online prodavnici moguće je karticama Visa, MasterCard, Maestro, American Express i Dina. Plaćanje sprovodi Banca Intesa a. d. Beograd. Plaćanje je u valuti RSD (srpski dinar).

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Sve proizvode proizvodimo u Srbiji odakle ih i šaljemo. Za pošiljke koje dolaze iz Srbije moguć je carinski pregled. Eventualni troškovi carinjenja, PDV-a i drugih poreza i taksi u državi odredišta snosi kupac proizvoda. U slučaju reklamacije ili vraćanja kupljenog proizvoda, troškovi carine neće biti vraćeni. Cene na našem sajtu za porudžbine iz Srbije uključuju PDV (Porez na dodatu vrednost). Ako puručujete iz inostranstva, PDV nije uključen jer se proizvod izvozi u drugu zemlju u skladu sa Zakonom o porezu na dodatu vrednost (člana 24. stav 1. tačka 2).

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.